info@mensaheating.se | ☏ +46 -735 22 69 90

VIREOO PRO SILVER INKL STRÖMKABEL INKL. BORDSSKIVA GRANIT(Andrahandssortering) 60CM

MENSA HEATING > Produkter > Terassvärmare > VIREOO PRO SILVER INKL STRÖMKABEL INKL. BORDSSKIVA GRANIT(Andrahandssortering) 60CM

VIREOO PRO SILVER INKL STRÖMKABEL INKL. BORDSSKIVA GRANIT(Andrahandssortering) 60CM

3,995.00kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 4589 Kategori:
Dela på:

Beskrivning

Vireoo – Professional är vår miljövänliga utomhusvärmare speciellt utvecklad för cafeer och restauranger. Värmeelementet är integrerat i bordets fot. Först värms dina ben upp med behaglig värme – och sedan resten av kroppen, så man kan i lugn o ro njuta av långa, sköna kvällar.

Finns i SVART och SILVER

Universalfäste för bordsskiva, använd den skiva som passar DIG!

SAFE TOUCH av MENSA HEATING
Våra värmare är de enda i sitt slag som har SAFE TOUCH, och därför ser vi MENSA HEATINGs produkter som världens säkraste utomhusvärmare! Med sin unika patentsökta teknologi SAFE TOUCH kan MENSA HEATING erbjuda terrassvärmare som alltid är helt säkra att röra vid. Tack vare dansk ingenjörskonst har vi lyckats uppfinna denna unika funktion och utrustat alla våra modeller med den.

MILJÖVÄNLIG VÄRME FÖR EN LÄNGRE UTESÄSONG
Vireoo är latin för ’Jag är grön’, vilket inte är något sammanträffande, då vår produkt verkligen är den mest miljövänliga utomhusvärmaren på marknaden. Vireoo skapar bara en bråkdel av koldioxid jämfört med traditionella terassvärmare, desutom har bordet inbyggda rörelsesensorer så värmaren slår bara på när någon faktiskt befinner sig vid bordet, så slipper du värma upp terassen om ingen är där. Dessutom gör Vireoos bordsintegrerade design att du slipper de gamla klumpiga värmarna och kan istället använd det extra utrymmet till glada kunder och gäster.

EN INVESTING SOM LÖNAR SIG
Vireoos teknik minskar driftskostnaderna så dramatiskt att du märker det direkt. Genom att byta till Vireoo från en traditionell gasvärmare, kommer du att minska dina driftskostnader flera gånger om (från över 20 kr per timme till bara 0,80 kr).

INTELLIGENT TERRASSEVÄRMARE
Eftersom Vireoo – Professional har inbyggda rörelsesensorer slår värmaren bara på när det finns någon vid bordet. Det här minskar inte bara kostnaden, det gör också att din personal kan vara inriktade på viktigare saker som att göra dina kunder glada.

Externa Länkar

PRODUKTINFO

FÖRDELAR

Mer information

Vikt 30 kg
Bordsskiva

Fyrkantig 60x60cm, Rund Ø60cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “VIREOO PRO SILVER INKL STRÖMKABEL INKL. BORDSSKIVA GRANIT(Andrahandssortering) 60CM”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *