Hoppa till innehåll

IMUS TERRASSVÄRMARE UNDER BORD 550W IP44 VIT

1,795.00kr inkl. moms

Artikelnr: 1187 Kategori:

Imus Terrassvärmare för placering under bord, 550W Utomhus IP44

Innovativ och unik Terrassvärmare för värme på balkong och uteplats, den är anpassad för att placeras under ditt bord och ger då skön värme för benen, värmen sprider sig under bordet och strömmar upp och värmer hela kroppen.
Konventionella värmare placeras på vägg eller tak och fungerar genom att trycka ner värmen mot platsen man sitter på, Mensa Heatings värmare arbetar tvärt om och tillför värmen direkt på personen underifrån, detta gör att det går åt betydligt mindre energi (550W) i relation till de flesta andra infravärmare på marknaden (1800-2300W).

Värmaren är även av Safe-Touch modell, vilket innebär att värmaren ej blir så varm att man kan bränna sig på den, detta gör den lämplig för placering under bordet där andra värmare ej kan placeras.

De flesta värmare sprider endast värmen åt ett håll, Imus sprider värmen åt två håll och värmer därför flera personer samtidigt, man kan antingen rikta värmaren mot benen på dom som sitter vid bordet (2-personer), eller vrida den så värmestrålningen blir mer diffus och värmer ett helt sällskap om 2-6 personer.

Imus värmer säkert och på ett energisnålt sätt med hjälp av ett 550W utbytbart Qvartsrör med Infrarött ljus för behaglig värme. Röret har en livslängd på ca 5-7000 timmar.

För 2-4 personer rekommenderas en värmare, för 4-6 personer rekommenderas två värmare, behovet varierar på utomustemperatur samt om läget är utsatt för vind.

På en helkväll, 6 timmar förbrukar Imus endast ca 3KWh, dvs ca 5 kronor i elförbrukning, oslagbart billig värme på din uteplats.

Specifikationer
Mått: Höjd: 67cm Ø22cm .
Strömbrytare på värmaren.
Sladdlängd 180cm, med stickkontakt 230V.
Sprider värmen åt två håll.
Perfekt för uteplatsen eller altanen, IP44 fuktskyddad.

Imus finns i 3 färger, Svart, Vit och Mörkgrå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IMUS TERRASSVÄRMARE UNDER BORD 550W IP44 VIT”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *